60 jarig jubileum

Oikos viert dit seizoen het 60 jarig bestaan van volleybal in Roermond. Op 28 januari 1952 werd de eerste vereniging opgericht die leidde tot het ontstaan van het huidige VC Oikos.

In dit jubileumseizoen willen we dat vieren. Daarom is er op 28 januari 2012, exact 60 jaar na dato, een oprichtingsfeest voor alle Oikosleden. Na de gespeeld uitwedstrijden komen we dan bij elkaar om de verspeelde calorieën aan te vullen, het vocht op peil te brengen en de laatste ideeeën voor vorm en inhoud van het jubileumboek aan te dragen.

Want er komt inderdaad een jubileumboek. Vol met foto’s, anekdotes, weetjes en roddels die afgelopen 60 jaar gepasseerd zijn. Iedereen die hier mogelijk een bijdrage aan kan leveren door foto’s aan te leveren, herinneringen te verwoorden of welke andere manier dan ook sporen we nadrukkelijk aan om dat ook te doen. Op 28 januari sluiten we de boel en gaat het ontwerp en drukproces beginnen.

Op 25 mei, de vooravond van het Buitentoernooi 2012, wordt het boek uitgereikt aan iedereen die het besteld heeft. We hebben goede hoop dat we, bij voldoende afname, dit prachtige boek voor ongeveer €10,00 kunnen aanbieden. 25 mei is niet zomaar een datum om het boek uit te reiken: op 25 mei vindt er een reünie plaats voor alle oud-leden, alle huidige leden van Oikos en alle vrienden die we in de afgelopen 60 jaar hebben gemaakt. In de grote feesttent van het Buitentoernooi zullen veel herinneringen worden opgehaald en zullen oude vrienden elkaar weer treffen. Dit alles onder begeleiding van een muziekje en een drankje.

Als je bij deze mensen hoort, laat ons dan weten dat je komt via jubileum@vcoikos.nl. Maar veel belangrijker nog, laat ons weten wie jouw oude vrienden en teamgenoten zijn zodat we ook hen kunnen uitnodigen! We hebben inmiddels zo’n 400 namen verzameld, maar dit moeten er nog veel meer worden!

PS: Op onze facebook pagina (Oikos Roermond) beginnen mensen elkaar nu alweer te vinden, dus laat je ook daar zien.