Reünie 25 mei 2012

Beste leden, oud-leden, vrienden van toen en vrienden van het heden,

In de loop der jaren smolten Roermondse verenigingen als Boemerang, Don Bosco, VCR en KSV Swift samen tot het huidige VC Oikos. In het seizoen 2011-2012 vieren wij het 60-jarige bestaan van volleybal in Roermond. Uiteraard willen wij hierbij stil staan met de mensen die daar deel van zijn geweest.

Op vrijdag 25 mei 2012 organiseert VC Oikos aan de vooravond van het Buitentoernooi een reünie waarbij we als doel hebben zo veel mogelijk mensen, beelden, verhalen en herinneringen van de afgelopen 60 jaar bij elkaar te brengen. Bij deze willen we u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Op deze avond willen we iedereen de gelegenheid bieden om sterke verhalen uit het verleden op te halen, jeugdliefdes opnieuw te ontdekken en de outfits van het vorige millennium nog eens te bekijken. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje en met een muziekje op de achtergrond.

De afgelopen maanden is hard gewerkt om de afgelopen 60 jaar tastbaar te maken in de vorm van een jubileumboek. Dit boek zal ten tijde van de reünieklaar zijn en te koop zijn voor een bedrag rond de €17,00. Wanneer u zeker wilt zijn dit boek te kunnen bemachtigen dan kunt u reserveren via jubileum@vcoikos.nl.

De reünie vindt plaats op het sportterrein van Rugbyclub de Bokkerijders vanaf 20:00 uur. Dit is gelegen aan de Oude Keulsebaan 182 op Kitskensberg in Roermond, waar al jaren het Buitentoernooi georganiseerd wordt. Daar staat onze feesttent, die de rest van het weekend gebruikt wordt tijdens het toernooi.

Om zo veel mogelijk mensen bij elkaar te krijgen willen we u vragen om nog eens goed na te denken over andere oud-leden waarvan u nog contactgegevens heeft. Deze kunt u dan aan ons doorgeven en geef vooral ook mondeling de uitnodiging door.

Contact leggen kan via e-mail (jubileum@vcoikos.nl), via Facebook (Oikos Roermond), via telefoon (Eefje Reijners, 06-49100993) of via post (Luifelstraat 14, 6041EK Roermond).

We hopen u te zien op de reünie!

Sportieve groeten,

Namens VC Oikos,

Eefje Reijners
Carla Reijners – Geraedts
Givan Paulus