Buitentoernooi 2017

Het weekend van 3 en 4 juni organiseert VC Oikos wederom het jaarlijkse Buitentoernooi. Zoals gebruikelijk vindt het toernooi plaats in het pinksterweekend, met maar liefst 2 dagen volleybal!

Op vrijdag openen we de camping om 18.00u en zullen we het toernooiweekend aftrappen met een feestje in de feesttent.

Na een stevig ontbijt op de zaterdagochtend hangen de netten strak voor een lekkere pot volleybal op het toernooiterrein, slechts 100 meter verwijderd van de camping. De aanmelding start om 9.30u zodat het toernooi om 10.00u kan beginnen. Na afloop van het toernooi kun je deelnemen aan de volledig verzorgde barbecue voor slechts €9,50 p.p., ook daarvoor kun je je team aanmelden onder de knop ‘ inschrijven’. In de feesttent wordt vervolgens je uithoudingsvermogen op de proef gesteld, het wordt een knalfeest!

Wie zich niet laat kennen staat zondagmorgen weer op de volleybalvelden, maar voor het gemak zullen we een half uurtje later beginnen…

Inschrijven kan op alle niveaus, van 4e klasse t/m 1e divisie, voor zowel dames als heren (3×3). De minder ervaren spelers kunnen zich ook inschrijven in de categorie mix recreatief 6×6, hoog en laag (op zondag).

Naast al het volleybalspektakel dat jullie van ons kennen is er naar aanleiding van de positieve reacties van vorig jaar ook dit jaar weer een jeugdtoernooi voor C, B en A-jeugd (op zaterdag). Schrijf je dus nu in!

VC Oikos Buitentoernooi

A smashing weekend!

Wil je geen team inschrijven, maar kom je wel voor gezelligheid en een goed feest, en wil je deelnemen aan de barbecue? Vul ook dan je gegevens in en geef aan met hoe veel personen je komt. De deelnamebewijzen zijn op zaterdag af te halen bij de bonnenverkoop.

Voor vragen kan u Steffie bellen: 0620359531 of mail naar: buitentoernooi@vcoikos.nl